home Meny close
menu Meny
KATTNAKKEN

Regnhatt - VÆR BEREDT Junior/Voksen

Regnhatt i myk kvalitet (PU) med fleecefòr. Regnhatten er et genialt plagg på regnværsdager. Et lite tak som skygger for pøsende regnvær, og du har hendene fri fra en paraply. Og så er det super kult med hatt! VÆR BEREDT-logoen er i refleks.
Varekode: 310-013

Vanlig pris kr 299,00

Special Price kr 199,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Andre kunder vurderte også:

Beskrivelse

Detaljer

Vær beredtlogo Kattnakken

VÆR BEREDT er Speiderbutikkens eget kvalitetsmerke. Merket setter vi på produkter vi selv har vært med å utvikle, og der vi har tenkt ekstra på miljø, etisk produksjon, og produktets kvalitet og levetid. Kattnakken er en norsk produsent av kvalitetsregntøy for barn og voksne. Regntøyet blir ofte fremhevet av personalet i barnehager.

Produktinformasjon

  • Vannsøyle på 10.000 - 30.000mm
  • Vindtett - sørger for at Nordavinden ikke gjør deg kald
  • VÆR BEREDT-logo laget i refleks
  • Yttermateriale: PU helt uten PFC (Perfluorerte forbindelser, Fluoriserte stoffer)

 

Vaskeanvisning

Regntøy vaskes på 40 grader fin / yttertøyvask med flytende vaskemiddel. Ikke bruk ullvaskemiddel på yttertøy. Husk å slå av sentrifugen så vil plagget holde seg fint lengre. Sentrifugering vil ikke ha noen effekt på denne typen stoff, foruten at det vil ødelegge vanntettheten i lengden. Etter vask; vreng det, heng det opp og la det drypptørke. Et regtøy treger ikke å vaskes hver dag. Du kommer langt ved å tørke over med en våt klut. Ikke bruk tøymykner.  

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Regnhatt - VÆR BEREDT Junior/Voksen