home Meny close
menu Meny
KATTNAKKEN

Regnvott - VÆR BEREDT Junior/Voksen

Myk og god regnvott til junior og voksen. Laget i myk PU og fòret med fleece inn så du holder deg varmi. Vanntett og vindtett og med refleks så du synes i mørket. Super på våte turer, utemøter og på leir. Anbefalt av speiderledere i Ullern KFUK-KFUM-speidere.
Varekode: 370-005-GU
kr 299,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Andre kunder vurderte også:

Beskrivelse

Detaljer

Vær beredtlogo Kattnakken

VÆR BEREDT er Speiderbutikkens eget kvalitetsmerke. Merket setter vi på produkter vi selv har vært med å utvikle, og der vi har tenkt ekstra på miljø, etisk produksjon, og produktets kvalitet og levetid. Kattnakken er en norsk produsent av kvalitetsregntøy for barn og voksne. Regntøyet blir ofte fremhevet av personalet i barnehager.

Størrelsesguide

For å finne størrelsen din, mål fra håndleddet og ut til langfinger tupp:

  • Størrelse XS er for de som måler 13-16 cm
  • Størrelse S er for de som måler 15-18 cm
  • Størrelse M er for de som måler 17-19 cm
  • Størrelse L for de som måler 19-21 cm
  • Størrelse XL for de som måler 20-23 cm

 

Vaskeanvisning

Regntøy vaskes på 40 grader fin / yttertøyvask med flytende vaskemiddel. Ikke bruk ullvaskemiddel på yttertøy. Husk å slå av sentrifugen så vil plagget holde seg fint lengre. Sentrifugering vil ikke ha noen effekt på denne typen stoff, foruten at det vil ødelegge vanntettheten i lengden. Etter vask; vreng det, heng det opp og la det drypptørke. Et regtøy treger ikke å vaskes hver dag. Du kommer langt ved å tørke over med en våt klut. Ikke bruk tøymykner.  

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Regnvott - VÆR BEREDT Junior/Voksen