home Meny close
menu Meny
KATTNAKKEN

Regnbukse - VÆR BEREDT Barn/Junior/Voksen

Solid regnbukse med stramming i liv og ved ankel. VÆR BEREDT logorefleks foran og refleksstripe bak for god synlighet. Regnbuksen er tykk nok til å holde deg tørr på speidertur, og tynn nok til å være lett å pakke i sekken. Vannsøyle på 8000-15.000mm
Varekode: 350-010

Vanlig pris kr 399,00

Special Price kr 99,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Andre kunder vurderte også:

Beskrivelse

Detaljer

Vær beredtlogo Kattnakken

VÆR BEREDT er Speiderbutikkens eget kvalitetsmerke. Merket setter vi på produkter vi selv har vært med å utvikle, og der vi har tenkt ekstra på miljø, etisk produksjon, og produktets kvalitet og levetid. Kattnakken er en norsk produsent av kvalitetsregntøy for barn og voksne. Regntøyet blir ofte fremhevet av personalet i barnehager.

Produktinformasjon

Regnbukse i myk kvalitet med litt stretch (PU). Buksen har strikk og snor i livet, den har også skjult strikk foran på bena nede slik at du kan regulere bena om du ønsker. Buksen har reflekser bak på bena og i logoen. Den er laget i en spesiell Kattesvart farge som passer like godt til blått, gult eller grønt som til svart.

Buksen er romslig i størrelsen. Men husk at dette er et gumiert stoff, noe som gjør at den ikke skal sitte for stramt i baken eller på knærne når du bøyer deg. Da vi du kunne "sprenge" stoffet. Gi heller baken 3cm ekstra stoff å gå på. Det er uansett ikke lett å se kul ut i en regnbukse, men vi gjor vårt beste og de som har kjøpt buksen til nå har skrytt veldig av hvor god og behaglig den er!

  • Yttermateriale: PU helt uten PFC (Perfluorerte forbindelser, Fluoriserte stoffer)
  • Vannsøyle: 8000-15.000mm
  • Helt vindtett
  • Reflekser på jakke og bukse
  • Farge: Kattsvart
  • Produsent: Kattnakken
  • Designet i Norge for norske forhold. Produsert i Asia.

 

Vaskeanvisning

Regntøy vaskes på 40 grader fin / yttertøyvask med flytende vaskemiddel. Ikke bruk ullvaskemiddel på yttertøy. Husk å slå av sentrifugen så vil plagget holde seg fint lengre. Sentrifugering vil ikke ha noen effekt på denne typen stoff, foruten at det vil ødelegge vanntettheten i lengden. Etter vask; vreng det, heng det opp og la det drypptørke. Et regtøy treger ikke å vaskes hver dag. Du kommer langt ved å tørke over med en våt klut. Ikke bruk tøymykner.  

Måltabell

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Regnbukse - VÆR BEREDT Barn/Junior/Voksen