home Meny close
menu Meny
NORGES KFUK-KFUM-SPEIDERE

Trosopplæring i friluft

Ta med Gud ut i naturen - sammen med barn og unge! Gi barna spennende og lærerike aktiviteter som kan knyttes til sentrale temaer i kristen tro.

I denne boka finner du opplegg til 34 samlinger i naturen. Oppleggene passer for små og store grupper med barn og unge og kan brukes både av erfarne ledere og nybegynnere. Perfekt bok for speiderledere og andre som driver med trosopplæring.

Varekode: 140-015
kr 179,00

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Når du skal lære unge mennesker hvem Gud er, så ta Gud ut av klasserom og kirkehus. Ta ham med ut i naturen som han skapte og ga oss til å forvalte. La barn og ungdom få bruke kroppen sin, få gnagsår og plaster, erfare været, flytte grenser og bli mer kjent med seg selv.

I denne boka finner du opplegg til 34 samlinger i naturen. Oppleggene passer for små og store grupper med barn og unge og kan brukes både av erfarne ledere og nybegynnere. Samlingene består av spennende og lærerike aktiviteter som kan knyttes til sentrale temaer i kristen tro.

Temaene i boka tar utgangspunkt i "Vi deler - plan for trosopplæring i Den norske kirke" og i speiderprogrammet til KFUK-KFUM-speiderne. I tillegg inneholder boka oppskrifter på mat som kan tilbredes utendørs. Solveig Leikvoll har mange års erfaring som kateket i Den norske kirke og som speiderleder i Norges KFUK-KFUM-speidere. Hun har skrevet boka med utgangspunkt i egne erfaringer. Opplegget til samlingene har blitt til gjennom flere år med utgangspunkt i konfirmantundervisning.

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Trosopplæring i friluft