home Meny close
menu Meny
ØYO

Knivsett Øyo Duo ut på tur

Et praktisk knivsett i bærekraftig filtemballasje med skinndetaljer. Enkelt å ta med på tur og leir, i sekken eller gi bort som gave.
Varekode: 410-010
kr 999,00

Lagerstatus: På lager

Andre kunder vurderte også:

Beskrivelse

Detaljer

logo Øyo

Brødkniven har serratering (bølgeslipt egg) for å lettere komme igjennom skorper og andre harde overflater. Bladlengde 21 cm, totallengde 33,5 cm.

Den japansk kokkekniven har hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Bladlengde 19 cm, totallengde 31,5 cm.

Skaftene i oljet eik er formet som en triangel og gir perfekt ergonomi, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk. For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. Vi har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Stålet er herdet til 56 rockwell (hrc).

Oppbevar knivene i filtsliren, på magnet eller annet. Vask kniven med mild såpe, unngå oppvaskmaskin. Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper og olje skaftene med nøytral matolje. 

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Knivsett Øyo Duo ut på tur