home Meny close
menu Meny
SPEIDERBUTIKKEN

Fargebånd for inndeling i grupper

Fargebånd i 4 fargesett á 8 slap-wrap-bånd levert samlet i et miljøvennlig stoffnett for enkel innsamling og oppbevaring. Brukes på speidermøter, leir og i andre situasjoner der barna skal deles inn i synlige grupper. Les brukertips nederst på siden.

Varekode: 460-008
kr 439,00

Lagerstatus: På lager

Andre kunder vurderte også:

Beskrivelse

Detaljer

NB! Disse båndene er KUN markeringsbånd - IKKE anbefalt som refleks. For godkjent refleks, kjøp våre refleksbånd i GUL og SØLV refleks.

 • Totalt antall bånd: 32 stk.
 • Farger: Blå (8 stk), Grønn (8 stk), Rød (8 stk), Oransje (8 stk)
 • Påskrift: Forbundslogo + Opplevelser for livet!
 • Kvalitet: Slap-wrap (ruller seg sammen) med velour på innsiden.
 • Lengde: 40 cm
 • Bredde: 3 cm
 • Leveres i et miljøvennlig stoffnett med KM-profil

 

---  B R U K E R T I P S  ---

Er det vanskelig å ta inn flere speidere på grunn av ledermangel? Trenger du flere ledere i troppen?
Forbundskontorets ansvarlige for vekst og rekkruttering, Håkon Skahjem, deler her noen gode tips:

Det finnes ingen snarvei til nye ledere i speidergruppa, men dette er en enkel rutine for å få flere til å ta enkle lederoppgaver. Da blir det lettere å se hvem du kan spørre om å ta mer ansvar.

Det er to viktige punkter å huske på for å få flere nye til å ta lederoppgaver

 1. Spør ofte
  Hverdagen er  hektisk for mange, og selv om foreldre ønsker å være frivillig er det ikke alltid det passer. Vi skal derfor spørre ofte nok til at alle som har lyst får muligheten til å si ja.
 2. Spør om noe konkret og nyttig
  Hvis den du får med deg på et møte eller arrangement går hjem med følelsen av at én speider fikk det bedre fordi de var der, så har vi sådd et lederfrø hos den personen.

 

Iblant kan det være litt vanskelig å vite hva vi skal spørre om hjelp til, eller hvordan vi skal følge opp de som kommer for å hjelpe til.  Jeg foreslår at du bygger på det vi allerede kjenner godt – patruljesystemet. Dette fungerer kanskje best for oppdagere eller stifinnere der patruljene hos mange er litt mer løse. Målet er at du som leder skal kunne ha et overblikk samtidig som at alle speiderne skal ses hver gang.
 
Fargebåndene for inndeling i grupper er perfekte til å dele oppdagere og stifinnere i patruljer hver gang. Del enten inn i faste grupper eller del raskt opp slik det passer på dagens møte.  Da får du denne setningen du kan bruke på facebook, på foreldremøte eller rett på terminlista: «Vi trenger én voksen til å følge de grønne oppdagerne og én voksen til å følge de røde oppdagerne på møtet tirsdag neste uke. Hvem kan være med?»
 
Du får noe konkret å spørre om fra gang til gang, og de som hjelper til får en klar og tydelig oppgave å løse. Gjør dette til en rutine, så har du et mye bedre grunnlag for å rekruttere faste ledere.

Vokser speidergruppen din mye og du trenger å dele i fler enn fire grupper? Her finner du suppleringssett med to ekstra farger.
 
PS. Klikk her for å lese mer om rekruttering av nye ledere (åpner i nytt vindu) 

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Fargebånd for inndeling i grupper