home Meny close
menu Meny
OPPLEVELSER FOR LIVET

Lett Dunjakke Tracker® unisex

Behagelig og allsidig unisex dunjakke fylt med 90% dun og 10% fjær. Ypperlig både som ytterjakke og som ekstra isolasjonslag under skalljakken eller leirbålkappen. Jakken tar svært liten plass i sekken når den pakkes ned i den medfølgende kompresjonsposen. 

NÅ PÅ TILBUD - 50% RABATT*

* så lenge lageret rekker

Varekode: 340-014

Vanlig pris kr 1 198,00

Special Price kr 599,00

Andre kunder vurderte også:

Beskrivelse

Detaljer

Jakken kan brukes året rundt og alle steder. Den er både sitlig i byen og praktisk på tur. Ypperlig som ytterjakke på vår, sommer og høst eller som ekstra isolasjonslag under skalljakken og på kvelden foran leirbålet. Den tar minimal plass i sekken eller kofferten fordi den kan komprimeres til å passe inn i den medfølgende pakkeposen (se eget bilde).

  • MATERIALE: Foret med 90% dun og 10% fjær fra etisk ansvarlig produksjon. Tettvevet nylon både innvendig og utvendig.
  • FARGER: Oransje med svart logo / Kongeblå med hvit logo / Marine med hvit logo.

 

100% responsible down100% RESPONSIBLE DOWN

Våre superlette dunjakker er sertifisert i henhold til RDS (Responsible Down Standard). RDS dekker sporbarhet og dyrevelferd i hele produksjonskjeden til det ferdige produktet. Du kan lese mer om RDS på www.responsibledown.org

Fakta om dun

Visste du at dun har unike kvaliteter når det kommer til varme, vekt og komfort? Dun isolerer og puster bedre enn kunstfiber, slik at du holder deg god og varm. Andre fordeler ved dun er den lave vekten og de gode fukttransporterende egenskapene.
Dun er i tillegg svært komprimerbar, noe som gjør at jakken tar liten plass i sekken eller bagen når du skal på tur. Det er viktig for aktive speidere og friluftsmennesker. Våre superlette dunjakker komprimeres lett til å passe i den lille posen som følger med jakken. Du ser bilde av den komprimerte jakken i pakkeposen sin blant bildene øverst på siden. 

 

Størrelsesguide

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Lett Dunjakke Tracker® unisex