home Meny close
menu Meny
FAIR & SQUARE

T-skjorte Bambus "Speiderhilsen" Unisex BLÅ

T-skjorte i supermyk bambusfiber fra Fair & Square - det mykeste stoffet du kan tenke deg! Rettferdig og miljøvennlig produsert med kult silketrykk på brystet.
Varekode: 320-028

Vanlig pris kr 259,00

Special Price kr 179,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Andre kunder vurderte også:

Beskrivelse

Detaljer

Vær beredtlogo-fair-and-square

VÆR BEREDT er Speiderbutikkens eget kvalitetsmerke. Merket setter vi på produkter vi selv har vært med å utvikle, og der vi har tenkt ekstra på miljø, etisk produksjon, og produktets kvalitet og levetid. Fair & Square ble startet for å endre tekstilbransjen gjennom å vise at det er mulig å produsere klær på en rettferdig måte. Derfor har vi i KFUK-KFUM-speiderne valgt Fair & Square til å utvikle nye klær for oss. Les mer om etisk produksjon hos Fair & Square.

 

Produktinformasjon
Myk og behagelig t-skjorte i en deilig bambusviskose- og elastanblanding. Bambus tilbyr komfort mens den lille andelen elastan gir elastitet og slitesterkhet.

  • Materialer: Bambus (95%). Elastan (5%)
  • Farge: Blå med hvitt silketrykk
  • Vaskes på 40 grader. Unngå bruk av tørketrommel
  • Modell: Unisex

 

Størrelsesguide
Generelt vil størrelsen på en modell i unisex ligge midt mellom dame og herre størrelser. Det betyr at for menn vil unisex størrelsen være litt mindre enn for en ordinær herre modell. For kvinner vil unisex størrelsen være litt større enn en ordinær dame modell. 

Måltabell i cm for t-skjorte unisex

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: T-skjorte Bambus "Speiderhilsen" Unisex BLÅ