home Meny close
menu Meny
SPEIDERBUTIKKEN

Sidelommer til Asivik ryggsekk - Grå (2 stk)

Sett med to sidelommer som gir deg mer plass (2 x 4 liter) på din ryggsekk. Passer til sekkene Asivik Hiker 40, 50 og 60 liter
Varekode: 430-050
kr 119,00
Beskrivelse

Detaljer

Asivik er de danske speidernes eget varemerke med produkter utviklet av og for speidere. Produktene kjennetegnes av at de holder god kvalitet, har gode egenskaper som tilfredsstiller normal turbruk, samtidig som unødvendige og fordyrende detaljer har blitt fjernet. Produktene fra Asivik brukes i dag av både danske, svenske og norske speidere.

Sett med to sidelommer som gir deg mer plass på din Asivik Hiker ryggsekk. Har du bruk for mer plass? Eller vil du gerne ha litt flere rom å organisere tingene dine i på sekken? Med et sett Asivik Hiker sidelommer får du to ekstra rom, som hver rommer fire liter, på sidene av din speidersekk. Asivik Hiker sidelommer monteres på ryggsekken ved at kompresjonsremmene på ryggsekken føres gjennom en kanal på sidelommen. Sidelommene er designet så de passer på alle våre Asivik Hiker Speidersekker. I mange tilfeller passer de også på andre ryggsekker med kompresjonsremmer på sidene, og med en avstand på ca. 20 cm.

  • Volum: 2 x 4 liter.
  • Mål: Ca. 34 x 14 x 8 cm (HxBxD)
  • Vekt: 175 gram (for et sett)
Produktomtaler

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sidelommer til Asivik ryggsekk - Grå (2 stk)